Bli sponsor för Göteborgs bästa gymnastikförening!

GF Göteborgsgymnasterna är en ideell truppgymnastikförening som grundades 1956 och har idag vuxit till en av Göteborgs största gymnastikföreningar med ungefär 1100 gymnaster. Vår målsättning är att bedriva en verksamhet med hög kvalitet och att varje gymnast utmanas utifrån sin egen nivå. Vi har stor del av vår verksamhet i området kring Lunden/Örgryte/Kålltorp och har numera grupper även i Utby och Kortedala. Vi håller på att växa i hela östra och nordöstra delen av Göteborg och startar upp i Kviberg/Gamlestaden till hösten.

Vi har ett inkluderingsprojekt för att driva verksamhet i särskilt utsatta områden. Vi har under våren kommit igång med grupper i Lövgärdet och kommer att starta även i Bergsjön till hösten.

Vi jobbar löpande med att utveckla vår verksamhet utifrån Svenska Gymnastikförbundets och Riksidrottsförbundets riktlinjer.

Som sponsor bidrar ni till hela vår verksamhet. Det finns flera nivåer att välja på så att alla företag kan stötta utifrån sina förutsättningar. Vill ni vara med och sprida rörelseglädje till fler? Hör av er för mer information.

Kontakt

Sofia Säljö
Verksamhetschef
sofia@goteborgsgymnasterna.se
079 347 37 08