Intresseanmälan - kö

Då du gör en intresseanmälan till oss hamnar du i vår kö. Du får ett bekräftelsemail om att du registrerats i kön. Det mailas till den mailadress du skriver in i formuläret.

Det är inte möjligt att ställa sig i kö till en specifik grupp. När det blir platser lediga får alla som har möjlighet att boka plats i den gruppen mailutskick.

I dagsläget har vi kö till de flesta grupperna. Väntetiden är olika beroende på ålder men kan vara ca 0-4 år. Om du har erfarenhet av gymnastik sedan innan och kan börja direkt i en tävlingsgrupp kan det vara möjligt att börja på en gång i mån av plats. Vi söker alltid fler tränare så om du som förälder blir tränare i ditt barns grupp så kan vi nästan alltid lösa en plats på en gång.

Varje år uppdaterar man sin anmälan om man vill fortsätta stå i kö. Du får mail när det är dags att uppdatera din anmälan.

Intresserad av seniorgymnastik (65+)?

Intresserad av tävlingsgrupp?

Om du går i en träningsgrupp hos oss och vill börja i en tävlingsgrupp eller om du går i en tävlingsgrupp i en annan förening och vill byta till Göteborgsgymnasterna så gör intresseanmälan nedan.

Vi har endast tävlingsgrupper för gymnaster födda 2014 och uppå
t.
 Till höstterminen 2024 planerar vi att starta tävlingsgrupper för gymnaster födda 2015. Du behöver ange dina erfarenheter i formuläret, så att vi vet vilken typ av grupp du behöver. Vi tar emot till tävlingsgrupper i mån av plats.

Är du intresserad av att bli tränare i GF Göteborgsgymnasterna?

Så fungerar vårt kösystem

Indelning

Vår kö är indelad i grupper utifrån vilket år man har ställt sig i kö.

När det blir platser lediga

Bokningen öppnar i turordning utefter hur länge man har stått i kö. Om du hör till en kögrupp som står näst på tur och det blir platser lediga i en träningsgrupp som är för ditt födelseår får du utskick via mail med info om att möjligheten finns att boka en plats i en träningsgrupp.

Vems tur först?

Alla våra träningsgrupper är indelade efter åldersspann och därför får flera kögrupper information om lediga platser samtidigt. Informationen går ut via mail och det kan vara lönt att kolla dina inställningar för skräppost.

Först till kvarn

Oftast har vi inte lika många lediga platser som antal personer i aktuella kögrupper. Därför gäller först till kvarn till lediga platser bland de som får utskick.

Kommunikation

Det är viktigt att vi har rätt mailadress till dig då kommunikationen i första hand sker via mail. Om du har angett en felaktig mailadress eller inte meddelar oss om du byter mailadress kommer information om lediga platser inte att nå dig. Det händer att utskick från oss hamnar i skäpkorgen.

Om träningstiderna inte passar

Du behåller din plats i kön även om du tackar nej till en erbjuden plats eller väljer att inte boka in dig i någon av våra grupper.

Anmälningsbekräftelse

Först när du har fått en bekräftelse via mail är din plats säkrad. Ibland hamnar bekräftelsen i skräpposten. Har du inte fått någon bekräftelse behöver du göra anmälan på nytt.

Sök
Stäng denna sökruta.