Intresseanmälan tränare

Är du intresserad av att bli tränare hos Göteborgsgymnasterna?

Att vara tränare är ett givande och roligt uppdrag! Tränare är helt avgörande för vår verksamhet så vi är väldigt tacksamma för alla våra tränare som gör ett så bra jobb för våra gymnaster.

Hos oss ingår du i ett team med tränare. Varje team har 1-2 ansvariga tränare och utöver det finns det hjälptränare, tekniktränare osv beroende på vilken nivå och behov gruppen har. Du kan bli tränare från då då är 13 år gammal.

Vi ser gärna att du har någon erfarenhet av gymnastik som gymnast eller tränare men det är inget krav. Det viktigaste är att du vill lära dig mer om gymnastik och att du tycker om att leda grupper och är en god förebild. Att kunna ta egna initiativ är viktigare än tidigare erfarenhet. För våra yngsta gymnaster 2-7 år är det viktigast att de har trygga och snälla tränare som stöttar och peppar. Vi har färdiga träningsplaneringar som ni kan använda er av och stöttar er hela vägen.

Vill du vara tränare för äldre barn behöver du erfarenhet eller vara beredd att utbilda dig. Vi står för alla kurskostnader!

Som tränare hos oss får du gå kurser baserat på vilken typ av grupp som du ska vara tränare för. Det är bland annat inom truppgymnastik, idrottskador och barn och familjegymnastik.

Du får arvode för dina undervisningstimmar, rabatt på föreningskläder och många nya vänner bland våra tränare. Sist men absolut inte minst; du får lära känna våra fantastiska gymnaster!

 

Sök
Stäng denna sökruta.