Kick off HT2022

Heldag för alla tränare

Den 20 augusti träffas vi under en heldag för alla tränare. Det blir föreläsningar, workshops och viktig information inför höstterminen. Vår ambition är att både nya och gamla tränare ska få med sig både inspiration och nya kunskaper.

Plats utbildning: Allégården (se karta nedan)

Vi hoppas att så många som möjligt kan delta hela dagen. Anmäl dig genom att anmäla dig via formuläret nedan!

Tider utbildning

9.30-10.00: Incheckning och kaffe
10.00-10.30: Vision och praktisk information
10.30-12.00: Workshop – Uppförandekoden
12.00-13.00: Lunch på Café Dicksson (Allégården)
13.00-14.00: Workshops utifrån gruppnivå (gula, gröna eller blå/röda/lila). Träningsupplägg, terminsplanering och övningar.
14.00-16.00: Gästföreläsare Johan Örtendahl (och fika)

 

Johan Örtendahl, Omtanken J&M, tillhandahåller utbildning och rådgivning inom ledar- och prestationsutveckling. Han arbetar med att öka välmående och prestation för idrottare inom en mängd olika idrotter, från hobby till högsta nationella och internationella nivå i Sverige. Bland kunderna finns IFK Göteborg, Isabella Gulldén och Loui Sand (Landslagsspelare i Handboll) mfl se www.omtankenjm.se för ytterligare referenser. Dessutom hjälper Johan företag med att stärka team och utveckla individer för att öka prestation, motivation och hälsa. Johan har själv arbetat som ideell ledare i 20 år med ungdomar, herrar och damer på breddnivå.

Lunch på Allégården

Lunch äter vi på Café Dickson som ligger i Allégården. Det finns två rätter att välja på. Sallad och bröd ingår.

Addas pollo (vego)
Gryta med gröna linser, vegofärs, morötter, lök, vitlök, russin, tomatpure med saffranris.

Biryani
Kyckling, ärtor, morötter, lök, vitlök med ris och currysås.

Bowling på kvällen

Efter utbildningen kan de som vill hänga med för att äta och bowla på Majorna bowling. Vi promenerar tillsammans från Allégården. Föreningen bjuder även på kvällsaktiviteten så det kostar inget att delta.

Tid: 16.30 – 19.00

Meny:
-Gratinerad kycklingschnitzel med mozzarella och duschessepotatis.
-Halstrad laxfjäril med duchessetopp med spenat och citronsås.
-Tortellini med ricotta, spenat, kyckling och gräddsås.
-Tzayspett med salsa och grönsaksris (vego).