Praktik/LIA hos Göteborgsgymnasterna

GF Göteborgsgymnasterna är en truppgymnastikförening som grundades 1956. Vårt kansli finns i vår hemmahall i Lundenhallen men vi har också verksamhet i flera andra idrottshallar runtom i östra Göteborg. Vi har ca 950 gymnaster, tre anställda på vårt kansli och knappt 150 tränare. Våra värdeord är glädje, engagemang och gemenskap.

Vi tar emot dig som har praktik genom din utbildning. Vi är en liten arbetsgrupp och som praktikant hos oss blir du en viktig del av vårt team. Det går bra att jobba från vårt kansli eller på distans beroende på vad det är för typ av utbildning du går och vad det är du ska göra hos oss. Vi är öppna för olika typer av inriktingar och ger några exempel på detta nedan men om du går en annan typ av utbildning och tror att du passar hos oss så hör av dig så pratar vi mer!

Kommunikatör/grafisk design/Digital marketing

Vi erbjuder en praktikplats som har kreativt högt i tak, där du som praktikant får möjlighet att vara med i arbetet att utveckla våra digitala kanaler. Hos oss får du möjlighet att jobba med rörligt material, foto, grafisk och digital formgivning och skapa content. Vi är flexibla med att anpassa uppgifterna utifrån vad just du som söker har för kompetens och intresse.

Tränare/Idrottsvetenskap/ledarskap/Dans

Vi kan också ta emot dig som har en bakgrund inom gymnastik och/eller dans, som utbildar dig inom idrottsvetenskap eller ledarskap för idrottsrörelsen på något vis. Hos oss skulle du kunna jobba med träningsplanering för redskapsträningar eller fristående och ta fram program för fysträning med mera. Vi vill gärna ta vara på det som du är bäst på!

Kontakt

Hör av dig till oss på kansli@goteborgsgymnasterna.se eller på 079-347 37 08

Sök
Stäng denna sökruta.