Sommarläger 2022

Om sommarlägret

 Vi erbjuder läger för olika åldrar och nivåer. Alla läger är i vår egen fina gymnastikhall som ligger i Lundenhallen. Vi har trampoliner, fasttrack, airfloor och andra gymnastikspecifika redskap för att kunna erbjuda riktigt bra träning och det går att utvecklas mycket på en vecka för den som vill det. Alla tränar utifrån sin egen nivå och vi tycker att det viktigaste är att det blir en rolig vecka! De flesta läger är kl. 10.00-15.00 och då är det en timma lunch och vila kl. 12.00-13.00 för både gymnaster och tränare.

Vi följer Gymnastikförbundets utbildningskrav som säkerställer att tränare har rätt utbildningsnivå för att träna gymnaster på olika nivåer. Det krävs att tränaren har licens för respektive redskap och övningar. Alla gymnaster är också försäkrade hos Pensum under lägret.

Vi har även läger för vuxna nybörjare och den veckan går det även att boka in enstaka dagar för den som inte kan/vill gå en hel vecka.
 

Paragymnastik

Vi har även ett par prova på-tillfällen för er som vill testa paragymnastik och är medlemmar i Passalen. Det är den 5 juli och 7 juli. Det går inte att boka via vår bokningssida utan hör av er för mer info!

Lägersamordnare

Vi har en lägersamordnare som är på plats under hela läger-perioden. Elin Amb  är 21 år gammal och studerar sitt andra år på utbildningen Sports Coaching på Göteborgs Universitet. Det är en utbildning för tränare i alla olika sporter. Trots sin unga ålder har hon har 10 års erfarenhet som tränare i Lindome GF och ABGS. Hon har också en bakgrund som gymnast hos oss i GF Göteborgsgymnasterna. Elin är utbildad upp till Trupp C och domare steg 2.

Utöver Elin så har vi förstås ett helt gäng duktiga tränare som hjälper till på lägret.

Kontakt

Maila oss på sommarlager@goteborgsgymnasterna.se eller ring på 079-347 37 08.

Hitta till Lundenhallen