Vi söker tränare!

Att vara tränare är ett väldigt givande och roligt uppdrag!
Som tränare hos oss får du utbildning, arvode och rabatterad träningsavgift för dig själv eller för ditt barn. Tränare är helt avgörande för vår verksamhet så att vi är väldigt tacksamma för alla våra tränare som gör ett så bra jobb för våra gymnaster.

Ni förbinder er inte till att vara tränare någon särskild tid men vi önskar att ni har intentionen att vara med ett år i alla fall. Detta för att undvika att det blir byten av tränare mitt i terminerna och att det blir otryggt för gymnasterna. Alla tränare skriver under och jobbar utifrån vår tränarpolicy och policy för Trygga idrottsmiljöer. Du kan bli tränare från då du är 13 år.

Vi söker just nu främst tränare till vår paragymnastik och barngymnastik!

Paragymnastik

Sedan 2022 har vi paragymnastik i Göteborgsgymnasterna, till hösten 2023 har vi två grupper i olika ålderspann. 

Paragymnastiken är för personer med till exempel rörelsenedsättning, neuropsykiatriska och/eller intellektuella funktionsnedsättningar. Vi utgår från rörelseglädje och ser möjligheter istället för begränsningar!

Till paragymnastiken söker vi trygga vuxna, gärna med pedagogisk erfarenhet. Du behöver inte ha erfarenhet av gymnastik sedan innan. Vi erbjuder utbildning, både i gymnastik och i att leda paragymnastik. 

Barngymnastik

I våra gula grupper jobbar vi med grundmotorik. Redskapsbanor och lekar är huvudinslagen på träningarna. Gymnasterna är 2-7 år. 

Här söker vi tränare som vill jobba med barn och grundmotoriska övningar. Om du blir tränare i våra gula grupper har ditt barn chans att gå före i vår kö. 

För våra yngsta gymnaster är det viktigaste att de har trygga och snälla tränare som stöttar och peppar. Vi har färdiga träningsplaneringar som ni kan använda er utav och stöttar hela vägen. 

Vi har barn-grupper i skolidrottssalar i Fjällboskolan, Kålltorpsskolan, Utmarksskolan, Rosendalsskolan, Bergsjöskolan,  Gamlestadsskolan och i Angered.

Sök
Stäng denna sökruta.