Vi växter i Gamlestaden och Kviberg

I januari startar Göteborgsgymnasterna upp fler grupper i Gamlestaden och Kviberg! Vi söker därför ett helt gäng nya tränare som vill leda barngymnastikgrupper. Du behöver ingen gymnastikerfarenhet utan utan det viktigaste är att du vill lära dig mer om gymnastik, att du tycker om att leda grupper och är en god förebild. Att kunna ta egna initiativ är viktigare än tidigare erfarenhet. För våra yngsta gymnaster 2-7 år är det viktigast att de har trygga och snälla tränare som stöttar och peppar.

Vi har färdiga träningsplaneringar som ni kan använda er av och vi stöttar er hela vägen. Du får självklart arvode för de timmar du jobbar.

Hos oss ingår du i ett team med tränare. Varje team har 1-2 ansvariga tränare och utöver det finns det hjälptränare, tekniktränare osv beroende på vilken nivå och behov gruppen har. Våra yngsta tränare är 13 år och är oftast själva gymnaster i föreningen.

Att vara tränare är ett givande och roligt uppdrag! Tränare är helt avgörande för vår verksamhet så vi är väldigt tacksamma för alla våra tränare som gör ett så bra jobb för våra gymnaster.

Vi har lång kö till de flesta av våra grupper men som tränare får ditt barn automatiskt en plats i din grupp.

Info-träff den 29 november

Den 29 november, 18.00-19.00, har vi en informationsträff för er som är nyfikna på att veta mer om att vara tränare för en barngrupp. Anmäl dig via formuläret så att vi vet hur många som kommer. Vi ses på föreningens kansli som ligger på Prästgårdsängen 23 (entréplanet). Om du inte kan komma just detta tillfälle men är intresserad av att bli tränare så hör av dig till Amanda (se kontaktuppgifter nedan)!

Kontakt

Hör av dig om du har några frågor! Amanda Ebanks är huvudtränare för våra barngrupper och nås på amanda@goteborgsgymnasterna.se eller på 076-021 56 99.

Göteborgsgymnasterna Julapan 2022 Lundenhallen

Sök
Stäng denna sökruta.