Funktionär på Gösta cup

Tack för att du är funktionär på Gösta cup! Här hittar du all information du behöver inför tävlingen. Stationsbeskrivningar finns nedan. Ni stämmer själva av med varandra när det passar att ta en paus för toalettbesök eller liknande så det finns inte inlagt i schemat.

När du kommer till Lundenhallen hittar du informationsdisken i entrén där du registrerar att du är på plats. Där får du även din funktionärströja. Kom till hallen minst 15 minuter innan ditt pass börjar!

Funktionärer betalar inte inträde!

Vägbeskrivning till hallen:

Kontakt

Hör i första hand av dig via telefon under tävlingen på 079-347 37 08 (Sofia Säljö) men inför tävlingshelgen går det bra att maila på kansli@goteborgsgymnasterna.se 

 

När du har anmält dig via formuläret (längst ner på denna sida) så lägger vi till dig i schemat. Du kan inte själv redigera i schemat.

Funktionärsstationen

När alla funktionärer kommer till Lundenhallen ska de anmäla sig och få information om var de ska. Den som är funktionär på denna station tar helt enkelt emot alla andra funktionärer och ger information och funktionärströja mm. 

Funktionärsstationen tar också emot deltagarlistor, bedömningsunderlag samt kollar försäkringslistor från tävlande lag. Du behöver inga förkunskaper för att hantera detta.

Entrévärd

Entrévärdarna har ansvar för inträdet och ser till att besökare som vill komma in som publik (släkt och vänner till gymnaster som deltar) har betalat inträde. Gymnaster, tränare och funktionärer betalar förstås inte inträde. 

Alla pengar från inträdet (samt café och försäljning av föreningsprodukter) går till föreningens arbete. 

Entrévärdarna hjälper också till att leda besökare rätt till sporthallen och svarar på frågor om var toaletter, omklädningsrum mm finns.

Någon/några entrévärdar kan även behöva hjälpa till att leda trafiken rätt ute på parkeringen. 

Föreningsshoppen

Här säljer vi t-shirts, tygkassar och lite andra smågrejer. Vi tar bara betalt med swish!

Sjukvårdare

Kräver någon typ av sjukvårdsutbildning, att man är t.ex. sjuksköterska, fysioterapeut eller läkare. Sjukvårdare ska vara på plats i hallen hela tiden så ni kommer att byta av varandra (och du kan inte gå förrän din ersättare har dykt upp). Det finns enklare sjukvårdsutrustning på plats. Behöver du lämna hallen under ditt pass (för t ex toalettbesök) så stäm av med den andra sjukvårdaren så att båda inte är borta samtidigt.

Förbereda kaféet mm lördag

På fredagen ställer vi iordning i lokalen och förbereder kaféet så att det är redo när första passet börjar på lördag morgon. 

Kafé

Under dagen finns det ett kafé på andra våningen. Funktionärerna i kaféet ska förbereda fika som att brygga kaffe och koka korv. Vi tar betalt via Swish (vi har ingen möjlighet att ta emot kontanter/kort). Kaféet är öppet under hela tävlingsdagarna. De som har sista passet på söndagen ansvarar för att plocka undan och städa kaféet.

Föreningsshop

Funktionärerna i föreningsshopen ska sälja föreningsgrejer såsom nyckelband, t-shirts och väskor. Vi tar betalt via Swish (vi har ingen möjlighet att ta emot kontanter/kort). Föreningsshopen är öppen under hela föreställningarna samt mellan föreställningarna. De som har sista passet på söndagen ansvarar för att plocka undan prylar, bord och stolar i shopen.

Städning

Några personer behöver ansvara för att hålla ordning under dagarna. Det handlar om att tömma sopor, fylla på papper på toaletterna, torka kaféborden mm.  

Under sista städpasset på söndagskvällen ska lokalerna grovstädas. Det handlar om att sopa och torka av läktarna i Sporthallen vid behov. Vi kan dra igång så fort föreställningarna är slut. Vaktmästarna plockar fram de städredskap som vi behöver. 

Redskapsfunktionär

Ställer iordning redskapen enligt de underlag de har fått och ska sedan byta redskap mellan varje grupp. Varje grupp har i förväg angett vilka redskap de ska använda. Här krävs att man är alert och att bytet går snabbt då grupperna kommer löpande efter varandra utan mellanrum. Fysiskt krävande uppgift! Byte av redskap är både under förträning och tävling.

Det finns en redskapsansvarig på plats som vet hur allt ska vara och som hjälper till att leda arbetet. 

Flytta redskap fredag och söndag

På fredagen ska alla redskap flyttas över till sporthallen och på söndagen efter tävlingen är slut ska redskapen flyttas tillbaka till gymnastikhallen igen. Det kommer finnas personal från kansliet som kan instruera var redskapen ska vara. 

Funktionär på Gösta cup

Anmäl dig som funktionär här!


Uppgift/roll på Gösta cup

Här önskar du vilka uppgifter som du vill ha på Gösta cup. Här nedan ser du de stationer som fortfarande behöver funktionärer. Välj gärna minst två alternativ!


Sök
Stäng denna sökruta.