Gösta Cup 2023!

Bilder från Gösta cup 2023

Här hittar du våra bilder från Gösta cup 2023. Bilderna är tagna av fotograf Hendrik Zeitler. Du får gärna använda bilderna i sociala medier men då måste fotografens namn anges och vi ser gärna att du även skriver att det är från Gösta cup. Tagga gärna @gbggymnasterna och #gostacup2023 om du postar bilder på Instagram. Det är inte tillåtet att använda våra bilder i trycksaker.

Bilder från lördagen 1/4

Info

Varmt välkomna till Gösta Cup – en föreningstävling där alla gymnaster i laget ska få chans att tävla! Med ett maxantal på 22 gymnaster istället för 18 gymnaster per varv, ger det möjligheten att fler i laget får vara med och tävla! 

Vi erbjuder klass Nian, Åttan, Sjuan och Sexan.
Läs mer i tävlingsbestämmelser och i PM1.

Tävlingsdatum: 1-2 April 2023
Klass Nian & Åttan är på lördagen
Klass Sjuan & Sexan är på söndagen

Plats: Lundenhallen, Göteborg
Inträde: 80 kr för alla från 12 år och uppåt. 

Kontakt tävlingsansvarig

Felicia Cederström
gostacup@goteborgsgymnasterna.se
0793-10 19 19

Bilder från Gösta cup 2022

Här hittar du våra bilder från Gösta cup 2022. Bilderna är tagna av fotograf Oskar Gillblad. Du får gärna använda bilderna i sociala medier men då måste fotografens namn anges och vi ser gärna att du även skriver att det är från Gösta cup. Tagga gärna både oss @gbggymnasterna och fotografen @gillbladfoto om du postar bilder på Instagram. Det är inte tillåtet att använda våra bilder i trycksaker.