Gösta Cup 2024!

Info

Varmt välkomna att delta i Gösta Cup! En föreningstävling där alla gymnaster i laget ska få chans att tävla. Nya tränare ska få möjlighet att öva på att fylla i bedömningsunderlag och leda sin trupp igenom en tävling. Gymnaster som behöver öva på att tävla, utmanas på tävling eller tävlar för första gången ska få göra det i en trygg miljö. 
Läs mer i tävlingsbestämmelser och i PM1.

Vi erbjuder klass 9-4 
Alla klasser är fulla. Kontakta oss om ni vill stå på reservlista. 

Tävlingsdatum:
 13-14 April 2024
Plats: Lundenhallen, Göteborg

Kontakt

Tävlingsansvarig
Felicia Cederström
gostacup@goteborgsgymnasterna.se
0793-10 19 19

Domaransvarig
Elin Amb
Elin@goteborgsgymnasterna.se

Bilder från Gösta cup 2023

Här hittar du våra bilder från Gösta cup 2023. Bilderna är tagna av fotograf Hendrik Zeitler. Du får gärna använda bilderna i sociala medier men då måste fotografens namn anges och vi ser gärna att du även skriver att det är från Gösta cup. Tagga gärna @gbggymnasterna och #gostacup2023 om du postar bilder på Instagram. Det är inte tillåtet att använda våra bilder i trycksaker.

Bilder från Gösta cup 2022

Här hittar du våra bilder från Gösta cup 2022. Bilderna är tagna av fotograf Oskar Gillblad. Du får gärna använda bilderna i sociala medier men då måste fotografens namn anges och vi ser gärna att du även skriver att det är från Gösta cup. Tagga gärna både oss @gbggymnasterna och fotografen @gillbladfoto om du postar bilder på Instagram. Det är inte tillåtet att använda våra bilder i trycksaker.