Terminsstart vecka 2-3!

Vårterminen närmar sig med stormsteg och vi är så peppade på att träffa alla nya gymnaster som påbörjar sin första termin nu till våren. Ni är så varmt välkomna!

Alla grupper börjar terminen v 2 (förutom enstaka grupper som börjar v 3). Några veckor innan kan ni logga in på SportAdmin-appen och hitta medlemskort, träningsdagar, tider och lokal. Ni loggar in med någon av de mailadresser som ni har registrerat hos oss. Appen hittar ni i Google Play/App Store.
Här finns adresser till de olika lokalerna för den som behöver det.

Träningstillfällen
Alla gula och gröna grupper ska få minst 13 träningstillfällen på en termin. Blåa får minst 26 träningstillfällen och röda/lila minst 48 träningstillfällen. Ni kan se alla tillfällen i SportAdmin.
Utöver detta tillkommer uppvisningen Julapan för alla grupper och tävlingar för blå/röda/lila grupper.

Sjukanmälan/frånvaro
Om du/ditt barn inte kan komma på träningen så ange gärna detta i SportAdmin-appen. Gå till Aktiviteter och tryck på träningstillfället. Välj “Ej tillgänglig”.

Regler i hallarna

  • Inga smycken
  • Långt hår ska vara uppsatt
  • Inga tjocka gymnastikskor (barfota går
  • utmärkt)
  • Träningskläder utan dragkedjor (eftersom de kan skada våra redskap)
  • Vi har åtsittande kläder (så att inte gymnaster eller tränare fastnar i varandra)
  • Ingen mat i hallen men ta gärna med vattenflaska

Föräldrar/medföljande vuxna
I Lundenhallen finns ett utrymme där föräldrar kan sitta och vänta. Det ligger på andra våningen och ni kan gå upp via trappan som är bredvid ingången till gymnastiksalen. Därifrån ser ni in i hallen. Det finns eluttag och wifi för den som behöver.

I övriga hallar finns det tyvärr inte några avsedda platser för väntande föräldrar. Vi önskar att föräldrar inte väntar inne i hallarna. Blyga barn får förstås ha med en förälder i början om det behövs!

Vi önskar att föräldrar
…hjälper till att bidra till föreningsandan genom att stötta barnen och hjälpa till som funktionär på våra arrangemang såsom Gösta cup och Julapan. Att ni låter tränarna ansvara för träning och tävling men gärna erbjuder er hjälp vid behov.