Höstterminen 2023

Snart börjar höstterminen 2023!

BLÅA, RÖDA och LILA grupper börjar v 33.

GRÖNA v 34 (förutom grupperna i Lövgärdet som börjar v 35).

GULA grupper börjar terminen v 35.

Redan nu kan ni logga in på SportAdmin-appen och hitta medlemskort, träningsdagar, tider och lokaler där. Ni loggar in med någon av de mailadresser som ni har registrerat hos oss. Appen hittar ni i Google Play/App Store. Vi har inga ordinarie träningar på loven eller på röda dagar.

Här finns adresser till de olika lokalerna för den som behöver det.

Träningstillfällen
Alla gula grupper ska få minst 13 träningstillfällen på en termin. Gröna grupper har minst 16 tillfällen och blåa får minst 32 träningstillfällen. Röda/lila minst 50 träningstillfällen. Ni kan se alla tillfällen i SportAdmin. Vi har inga ordinarie träningar på loven eller på röda dagar.

Schema alla grupper
Vi har ett schema för alla grupper där du även kan se vilken hall gruppen tränar.

Sjukanmälan/frånvaro
Om du/ditt barn inte kan komma på träningen så ange gärna detta i SportAdmin-appen. Gå till Aktiviteter och tryck på träningstillfället. Välj ”Ej tillgänglig”.

Regler i hallarna

   

   • Inga smycken

   • Långt hår ska vara uppsatt

   • Inga tjocka gymnastikskor (barfota går

   • utmärkt)

   • Träningskläder utan dragkedjor (eftersom de kan skada våra redskap)

   • Vi har åtsittande kläder (så att inte gymnaster eller tränare fastnar i varandra)

   • Ingen mat i hallen men ta gärna med vattenflaska

  Föräldrar/medföljande vuxna
  I Lundenhallen finns ett utrymme där föräldrar kan sitta och vänta. Det ligger på andra våningen och ni kan gå upp via trappan som är bredvid ingången till gymnastiksalen. Därifrån ser ni in i hallen. Det finns eluttag och wifi för den som behöver.

  I övriga hallar finns det tyvärr inte några avsedda platser för väntande föräldrar. Vi önskar att föräldrar inte väntar inne i hallarna. Blyga barn får förstås ha med en förälder i början om det behövs!

  Vi önskar att föräldrar
  …hjälper till att bidra till föreningsandan genom att stötta barnen och hjälpa till som funktionär på våra arrangemang såsom Gösta cup och Julapan. Att ni låter tränarna ansvara för träning och tävling men gärna erbjuder er hjälp vid behov.

  Sök
  Stäng denna sökruta.