För medlemmar

Läger

Vi brukar ha läger på sportlov, påsklov, sommarlov, höstlov och jullov. 

Plats bokas genom vår bokningssida.

Aktuellt just nu

Sommarläger

Bokningen för sommarläger släpps 1 mars. Lägren kommer vara vecka 25-32 (ej vecka 30) och är öppna för både medlemmar och andra. 

Vi erbjuder sommarläger för barn födda år 2011-2016 och alla är välkomna oavsett om man är nybörjare eller har erfarenhet av gymnastik sedan tidigare. Alla läger hålls i vår egna, fina gymnastikhall som ligger i Lundenhallen. Vi har trampoliner, fasttrack, airfloor och andra gymnastikspecifika redskap för att kunna erbjuda riktigt bra och rolig träning under lägerveckan. Träningen under lägrena anpassas efter gymnasternas nivå och vi tycker att det viktigaste är att det blir en rolig vecka! 

Tiderna för lägerdagarna är kl. 10.00-15.00 varav en timma lunch och vila kl. 12.00-13.00 för både gymnaster och tränare. Lunch medtages själv!

Vi följer Gymnastikförbundets utbildningskrav som säkerställer att tränare har rätt utbildningsnivå för gymnasternas nivå. Det krävs att tränaren har licens för respektive redskap och övningar. Alla gymnaster är också försäkrade under lägret.

En hel vecka måndag-fredag kostar 1600 kr (undantag v.25 som kostar 1500 då det lägret är 4 dagar istället för 5 dagar). Det går tyvärr inte att boka enskilda dagar.

Att tänka på

  • Ta med egen lunch (helst mat som ej behöver värmas)
  • Inga smycken
  • Långt hår ska vara uppsatt
  • Inga tjocka gymnastikskor (barfota går utmärkt)
  • Ha träningskläder utan dragkedjor 
  • Ha kläder som är tillräckligt åtsittande (så att gymnaster och tränare inte fastnar i varandra)
  • Det finns skåp på övervåningen utanför omklädningsrummen där man kan låsa in sina saker, ta med hänglås till detta

Övrigt

  • Föräldrar kan dröja kvar lite efter lägerstart om det behövs och vi önskar att ni helst sitter på ”läktaren” i så fall. Den finner ni en trappa upp och ni kan se in i hallen därifrån. Men om det behövs för barnets skull så får ni givetvis komma med in tills det känns okej att vara där själv. 
  • Kl. 15.00 är vi klara i hallen och då hämtar ni upp barnet utanför hallen. 
  • Det finns omklädningsrum en trappa upp (det går bra att ta med mobil/värdesaker in i hallen eller låsa in i skåpen på övervåningen)

För den som vill så går det att köpa en t-shirt i samband med anmälan till sommarlägret. Det kommer att finnas enstaka t-shirts att köpa för de som inte har förköpt, men vi kan tyvärr inte lova att de räcker till alla. Så vill du vara säker på att få tag på en t-shirt så köp den direkt i samband med bokningen.

Hitta till Lundenhallen

När ni kommer in i entrén så tar ni höger och går längst ner i korridoren så hittar ni till hallen. 

Sök
Stäng denna sökruta.