Dagläger och fokusträningar på lovet v.44

Dagläger

Under lovet v 44 arrangerar vi läger för gymnaster födda 2009-2014. Vi har platser både för gröna gymnaster och för er som står på kö hos oss. Lägret är 10.00-15.00 (lunchpaus 12.00-13.00) i Lundenhallen. Det kostar 1500 kr för hela veckan, måndag-fredag, och det går tyvärr inte att anmäla sig till enskilda dagar. Bokningen öppnar den 25 september kl. 11.00 och platserna bokas via vår bokningssida.

Lunch medtages. Det finns möjlighet att värma mat men eftersom det är många som ska äta samtidigt så kan det vara bra att, de som har möjlighet, tar med mat som inte behöver värmas.

Fokusträningar

Som vanligt blir det också fokusträningar för tävlingsgrupperna. De blir 16.00-18.00, måndag-torsdag, och du kan boka enskilda pass. Även dessa bokas via bokningssidan. Fokusträningarna kostar 100 kr/träning. Observera att det finns kunskapskrav för att kunna delta på fokusträningarna. Kraven finns även på bokningssidan.

Fokusträning 1 – måndag 31/10
Bord – överslag, rondathopp, tsuka, överslag volt (Förkunskapskrav: överslag till rygg)

Fokusträning 2 – tisdag 1/11
Bakåt (rondat, flickis, saltos) (Förkunskapskrav: rondat, flickis med pass)

Fokusträning 3 – onsdag 2/11
Framåt – handvolter, voltstarter, handvolt-volt (Förkunskapskrav: Handvolt med pass)

Fokusträning 4 – torsdag 3/11
Volter med skruv (Förkunskapskrav: Volt till stående på trampett)

Förkunskapskraven är tänkta som en måttstock så att gymnasten får ut något ut av träningsupplägget och så att inte  gymnasten kommer till träningen och har alldeles för långt kvar progressionsmässigt till den tänka övningen. Har ni frågor om förkunskapskraven kan ni vända er till Felicia som är huvudtränare. huvudtranare@goteborgsgymnasterna.se