Fysioterapi

Samarbete med Active

Göteborgsgymnasterna har ett samarbete med Helene och Amanda på Active. Vi tycker att det är viktigt att det finns fysioterapeuter som vet vad truppgymnastik är och vilka krav truppgymnastiken ställer på kroppen. Vi vill kunna rekommendera våra gymnaster till en fysioterapeut som inte bara säger att gymnasten ska börja med något annat istället utan som hjälper till att hitta vägen tillbaka till träningen igen.

Kontakt

Maila eller ring deras reception på 031-919600 för att boka en tid. 

Nämn att du kommer från Göteborgsgymnasterna för en snabbare tid och för att få en tid till Helene (Amanda är tjänstledig under hösten 2022).

Om Active

Välkommen till Actives rehabverksamhet i Göteborg. De har både Fysioterapeuter och Arbetsterapeuter. Fysioterapeuterna Amanda och Helene är inriktade mot idrottsmedicin och hjälper dig med bedömning av din skada och rehabilitering så att du kan fortsätta med din idrott. Ring deras reception på 031-919600 för att boka en tid alternativt ta direktkontakt via mejl. Kostnadsfritt upp till 20 år, ingen remiss krävs.

 

Fysioterapeuterna

Helene Florin Bjurud – Helene jobbar på Active som Leg. Fysioterapeut, träning har alltid varit en stor del i Helenes liv, både privat men även som gruppträningsinstruktör inom flera olika koncept. Helen har snart en masterutbildning inom idrottsvetenskap, och brinner för att hjälpa dig komma igång med träning och att hitta lämplig rehabilitering för dina besvär. E-post: helene.florin@active.nu
Helene

Amanda är tjänstledig hösten 2022.

Amanda Hackman – Amanda jobbar på Active som Leg. Fysioterapeut, hon har själv lång erfarenhet inom träning då hon elitsatsat inom konståkning och även arbetat som tränare för barn och ungdom inom sporten. Amanda är utbildad inom Idrottsmedicin, Styrketräning och Prestationspsykologi inom idrott.