För medlemmar

Samarbete med Active

Göteborgsgymnasterna har ett samarbete med Hanna på Active. Vi tycker att det är viktigt att det finns fysioterapeuter som vet vad truppgymnastik är och vilka krav truppgymnastiken ställer på kroppen. Vi vill kunna rekommendera våra gymnaster till en fysioterapeut som inte bara säger att gymnasten ska börja med något annat istället utan som hjälper till att hitta vägen tillbaka till träningen igen.

Kontakt

Maila eller ring deras reception på 031-919600 för att boka en tid. 

Nämn att du kommer från Göteborgsgymnasterna för en snabbare tid och för att få en tid till Hanna.

Om Active

Välkommen till Actives rehabverksamhet i Göteborg. De har både Fysioterapeuter och Arbetsterapeuter. Fysioterapeuterna Hanna är inriktade mot idrottsmedicin och hjälper dig med bedömning av din skada och rehabilitering så att du kan fortsätta med din idrott. Ring deras reception på 031-919600 för att boka en tid alternativt ta direktkontakt via mejl. Kostnadsfritt upp till 20 år, ingen remiss krävs.

Fysioterapeuten

Hanna Andersson jobbar på Active som Leg. Fysioterapeut. Hanna tog fysioterapeutexamen från Göteborgs universitet 2022. Hon har genom sin idrottsbakgrund fått ett stort intresse för rehabilitering av idrottsrelaterade skador. För Hanna är det viktigt att hitta en behandlingsmetod som passar för just dig och dina behov.

E-post: hanna.andersson@active.nu

D49A2632
Sök
Stäng denna sökruta.